Vrijheids Maaltijd

Zaterdag 5 mei, 16 uur 

organiseert Castrum Peregrini i.s.m. het Amsterdams comité 4 en 5 mei een heel bijzonder

Bevrijdingsfeest

in de

Beulingstraat

.
De straat zal voor deze gelegenheid helemaal worden afgezet en overdekt. Dan is het aanschuiven voor een bevrijdingsdag zoals je die niet eerder vierde. Voor het thematische voedsel staan drie toprestaurants in Amsterdam garant en toevallig zitten die alle om de hoek: Zuid Zeeland, Pianeta Terra en Beulings.

 

Voor het prografoto foodfair mma zorgt Castrum Peregrini en zoals je gewend bent van ons, staan wij met ons creatief netwerk borg voor kwaliteit, diepgang, humor en een persoonlijke touch, onze kernwaarden waardig: Vrijheid, Vriendschap & Cultuur. Je kunt heel verrassende bijdragen verwachten van o.a. Ed Spanjaard aan de piano en Maarten Koningsberger, bariton met Mahler liederen, Thomas Spijkerman van Circus Treurdier, Vincent Bijlo (muzikale bijdrage) en met speciale vrijheidstoasts van o.a. Hedy d’Ancona, Xandra Schutte, Christa Meindersma.

 

Reserveer hier uw kaart voor 65,- euro (incl. eten en drank). Als u zeker wilt zijn van een plek aan tafel, wees dan snel met je reservering.

Er is ook een beperkt aantal speciale arangementen, met persoonlijke rondleiding & voorstelling, interesse? Schrijf ons: mail@castrmperegrini.nl  !

 

Op vertoon van je toegangskaart voor het diner kun je voorafgaand aan het diner deelnemen aan een ontvangst en rondleiding in het NIOD, schuin tegenover Castrum Peregrini aan de Herengracht. Alle opbrengsten komen ten goede aan IN ME, the PARADOX of LIBERTY – manifestatie over de betekenis van vrijheid –