Amsterdam Fringe Festival

Amsterdam Fringe Festival

Het Amsterdam Fringe Festival vindt plaats van 1 t/m 11 september 2011 en Castrum Peregrini doet mee.

 

Tien dagen lang staan de (inter)nationale voorlopers uit de rafelranden (fringe) van de artistieke scene in de schijnwerpers. De deuren naar cutting edge Amsterdam gaan open, met minstens 80 producties uit binnen-en buitenland op meer dan 25 gewone en ongewone locaties in de stad.

Op de Fringe ziet je onorthodoxe  theatermakers en kunstenaars die niet tot de gevestigde orde behoren. Het Amsterdam Fringe Festival is een echt makersfestival waar publiek en kunstenaars elkaar direct ontmoeten  en de bezoeker zelf curator of programmeur is. Een duik in de Fringe betekent een duik in het onbekende: stort je in de underground, ontdek de hits van morgen en laat je verbazen door een scene waarvan je het bestaan niet wist.

Karten bestellen kan hier.

Voorstellingen

bij Castrum Peregrini

.
.
Life is too good to be true: Kakofonie
Het Geluid Maastricht

2, 3, 4 september 19 uur
5 september 20 uur

 

!!!

This is not a commercial
11 kunstenaars vertellen hun verhaal

7, 8, 9 september 19.30 uur

& 10 september  ‘hoe zien wij Iran eigenlijk’. Lees meer!

 

Wacht!
Hiske Eriks

2, 3, 4 september, 20.45 uur en 22.15 uur
7, 8, 9 september, 22.15 uur