21 november 2008

In November afgelopen jaar ging een eerste groep Aura kunstenaars aan de slag,- in de Komturei, Oudezijds Voorburgwal 153. De volgende dag kwam de groep weer bij een. Nu op Herengracht 401. Van het ene na het andere pand is een ruimtelijke beweging die symbool staat voor de proces van transitie waarin Castrum Peregrini zich bevindt. De kunstenaars zullen deze proces beeldend en schrijvend invulling geven. 

cimg1497

In de bibliotheek van de Komturei. Van links naar rechts: Susanne Kriemann, Anneke Jansen (lid Castrum Peregrini programma adviesgroep), Renée van Marissing, Alexandra Leykauf en achterin Erik Lindner.

cimg1500

Hier met rechts achter staand Jan Robert Leegte, vooraan zittend Amie Dicke en knielend zijn werk aan het presenteren Chris Kabel.

cimg1612

Juha van ‘t Zelfde achter de draaitafel.